HTML

Ladybug blogja

Egy bogaras bogárka naplója...

Friss topikok

  • Ladybugee: @Rich®: De el am... viszont uj idoszamitas kezdodik... par nap csupan addig... Nem mellesleg mikor... (2010.11.10. 16:25) Csóóóóóókolom!
  • Ladybugee: @Rich®: Most meg én bömbizek... nah jó, nem, de a könnycseppek ott vannak ám a szemem sarkában! A... (2009.08.03. 10:25) What is love?
  • Ladybugee: @speed: Persze, hogy megérte... és szeretem, ha velem együtt röhögnek rajtam! :D (2009.06.01. 20:34) "Az van"
  • Edina82: Hát igen, jó tanulság volt :) Velencéből bőven elég ez a 3 nap, de engem a társaság mindenért kárp... (2009.05.11. 21:20) Grazie mille...
  • Edina82: Jelentem a fejfájás megvolt, így nekünk a káröröm is!! ;) (2009.04.27. 20:46) Ígéretek kontra alkohol

Linkblog

Csóóóóóókolom!

2009.10.21. 17:49 Ladybugee

Nah jah, újra itt... napra pontosan három hónappal azután, hogy szerelembe estem a legvadabb, és egyszerre legszelídebb oroszlánnal.

Joggal mondhatja mindenki, hogy igen, mert a szerelem az mindig ilyen, mindig kiragadja az addig megszokott életéből a tudatlan leányzót, aztán pedig jön a pofára esés. Nos, nem tagadom, hogy tényleg megváltoztatta hétköznapjaimat... "the whole world changed", DE! ennek csak a blog látta kárát. Amit csak azért sajnálok - és tényleg! - mert rengeteg olyan történés volt, vagy csak éppen gondolat, ami érdemes lett volna arra, hogy megosszam-leírjam-elmélkedjek róla. MOST viszont megtörik a csend, mert az írási kényszer teljesen a hatalmába kerített.

És hogy miről is lesz szó? (Nyelvtanilag a kérdése gyöngyét sikerült megalkotnom, mert "és"-sel és "hogy"-gyal nem kezdünk mondatot, jelen esetben pedig a két szót rögtön egymás után sikerült elhelyeznem... Ülj le leányom, egyes!)

Tehát, ami foglalkoztat, és amit meg kívánok osztani:

  • Hirtelen jött nyaralásom történetét, 'mely először sodort a tengerhez, és ajándékozott meg annak minden gyöngyörűségével: lesz ám itt szó a gyorsan apartman találásról és annak kis szőrös titkáról, hihetetlen naplementéről, idilli holdfényről, és az autóval megyünk mert az "olcsóbb" de hazafelé megszívjukról.
  • Hogy hogyan hitesd el magaddal, hogy ha nyaralásból hazaérsz majd szépen lassan zökkenhetsz vissza a megszokott mókuskerékbe? Ebből fog kiderülni, hogy hinni csak ott, viszont a remény meg utoljára hal meg.
  • Egy hihetetlen költözés esetét, amit azóta sem sikerült megbánni.
  • Milyen is az, amikor már azt mondhatom, hogy a sárga busz a barátom. Bevallom, az elején bizony ellenségként tekintettem rá, de most... nah majd kiderül.

Talán ennyit az újrakezdő témák közül, ha sokat sorolnék fel, 'tán még számon is kérnétek rajtam. Jelenleg viszont pont elég nekem a kötelező mindennapi számonkérés.

Szép estét és kellemes összebújást mindenkinek!

4 komment

Címkék: beköszönő

A bejegyzés trackback címe:

https://ladybug.blog.hu/api/trackback/id/tr711465872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rich® 2009.10.24. 12:42:07

No, végre :D
Ne kéresd magad - izgatottan várom a sztorikat :)

Ladybugee 2009.10.24. 19:42:24

:D Ezt én is mondhatnám!!! Össze kellene már hozni azt a nagyon-nagyon régen emlegetett talit! A postok pedig folyamatban! ;)

Rich® 2010.10.30. 11:08:30

...Eltelt egy év...

Ladybugee 2010.11.10. 16:25:13

@Rich®: De el am... viszont uj idoszamitas kezdodik... par nap csupan addig... Nem mellesleg mikor is talalkozunk mar????????
süti beállítások módosítása