HTML

Ladybug blogja

Egy bogaras bogárka naplója...

Friss topikok

  • Ladybugee: @Rich®: De el am... viszont uj idoszamitas kezdodik... par nap csupan addig... Nem mellesleg mikor... (2010.11.10. 16:25) Csóóóóóókolom!
  • Ladybugee: @Rich®: Most meg én bömbizek... nah jó, nem, de a könnycseppek ott vannak ám a szemem sarkában! A... (2009.08.03. 10:25) What is love?
  • Ladybugee: @speed: Persze, hogy megérte... és szeretem, ha velem együtt röhögnek rajtam! :D (2009.06.01. 20:34) "Az van"
  • Edina82: Hát igen, jó tanulság volt :) Velencéből bőven elég ez a 3 nap, de engem a társaság mindenért kárp... (2009.05.11. 21:20) Grazie mille...
  • Edina82: Jelentem a fejfájás megvolt, így nekünk a káröröm is!! ;) (2009.04.27. 20:46) Ígéretek kontra alkohol

Linkblog

Egy jó recept

2009.02.01. 18:21 Ladybugee

Arra, hogyan is lehet egy remek hétvégénk!

A hozzávalók: pár remek csaj, némi alkohol (persze csak mértékkel és a hangulat kedvéért), barátok, alvás, csipetnyi meglepetés, és minden jó, ami még a környezetünkben fellelhető!

0. lépés: lakótársat, tesót ha lehetőségünk van rá távolítsuk el, úgyis csak zavarna.

1. lépés: merjünk kicsit kilépni a lakásból és a péntek estét töltsük a csajokkal, és természetesen pletykázzunk (mivel ezt már réges-régen hozzácsapták a "milyenek is a nők" valójában kategóriához, nem is szeretnénk, ha ebben bárki kételkedne). Természetesen utána csatlakozunk a "connecting people" party-hoz. Kis mellékes: "Bájos a barátnőd, Habbell!"

2. lépés: alvás, alvás és alvás. Ha esetleg fájna  a fejünk az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt, gyorsan nyúljunk a vizesflakon után, fél-1 óra alatt már magunkhoz is térhetünk. Jöhet egy kis házimunka, csak a jórézés miatt, aztán tehetünk ismét egy baráti látogatást. A séta a téli hűvösben igazán jól tud esni, az pedig, hogy kajáról nem kell gondoskodnunk egy ilyen másnapon, hiszen vendéglátóink csak a mi kívánságunkat lesik, igen kellemes tud lenni. Persze ezen az estén illik ám időben otthon lenni, és újra aludni-aludni-aludni sokat.

3. lépés: vasárnap reggeli üdítő séta boltig, nem felháborodni a vevők "azt-sem-tudom-mi-merre-van" viselkedésén, kivárni a sort, séta haza. Ismét házimunka, és közben ebéd készítés (jelen esetben ez most töltött csirkecomb lett). A szem pedig a tv-t lesi, hiszen Svájc és Spanyolország legjobb teniszezői mérik össze tudasákut, ami valljuk be őszintén nemcsak a női szemnek nyújt kellemes látványt, hanem még a zseniális sport-teljesítmény is lenyűgöző lehet.

4. lépés: a meglepetés, az a rövid kis hóesés, ami érdekes gondolatok ébresztett bennem. Milliónyi hópihe, 'mely feláldozza rövidke életét, hogy a később érkezők már tiszta, fehér lepellel tudják bevonni a tájat. Ez aztán a csapatszellem! :-)

5. lépés: nem árt, ha néha mi is vendéglátóként tündöklünk, mégha ezt rövid ideig is tesszük. Pompás lezárása lehet ennek a hétvégének egy vidám beszélgetés, és amit egy kellemes társaság nyújtani tud.

Ugye, hogy kevés hozzávalóból milyen pompás-kellemes-pihentető hétvégét készíthetünk magunknak? Csak akarni kell, és nem begubózni a csigaházikóba.

Szép elkövetkezendő hetet mindenkinek! Csokinyúl!

1 komment

Címkék: hétvége recept

A bejegyzés trackback címe:

https://ladybug.blog.hu/api/trackback/id/tr81916537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grandpa Gee 2009.02.01. 18:49:21

Jó! Nagyon jó! Ezeket így már szeretem hallani! :)
süti beállítások módosítása