HTML

Ladybug blogja

Egy bogaras bogárka naplója...

Friss topikok

  • Ladybugee: @Rich®: De el am... viszont uj idoszamitas kezdodik... par nap csupan addig... Nem mellesleg mikor... (2010.11.10. 16:25) Csóóóóóókolom!
  • Ladybugee: @Rich®: Most meg én bömbizek... nah jó, nem, de a könnycseppek ott vannak ám a szemem sarkában! A... (2009.08.03. 10:25) What is love?
  • Ladybugee: @speed: Persze, hogy megérte... és szeretem, ha velem együtt röhögnek rajtam! :D (2009.06.01. 20:34) "Az van"
  • Edina82: Hát igen, jó tanulság volt :) Velencéből bőven elég ez a 3 nap, de engem a társaság mindenért kárp... (2009.05.11. 21:20) Grazie mille...
  • Edina82: Jelentem a fejfájás megvolt, így nekünk a káröröm is!! ;) (2009.04.27. 20:46) Ígéretek kontra alkohol

Linkblog

Tavaszi bezsongás

2009.03.16. 21:07 Ladybugee

Az elmúlt héten kezdtem el igazán érezni a tavasz közeledtét. Nem is tudom mi történt velem, de az illatok, madarak, emberek, és az épületek mind-mind mintha a tavaszt ontották volna magukból. Eddig ez az igazán gyönyörű évszak csupán a fáradtsággal tudott hatni rám. Most valami teljesen más történt. Hogy mi is?

A munkában semmi sem tudott idegesíteni, a kérdésekre válaszoltam, a munkatársak hangoskodása sem tudott kizökkenteni a munkatempóból. A fejemen értelmetlen vigyor, nevetek mindenen, a szokásosnál is több ércelődő megjegyzésem van, szórják is rám hogy bukkó, dehát most ez van. Mindezeken felül valahogy úgy érzem, a lelkem - a belsőm - teljesen máshol jár, valahol a fizikai valóm felett, egy boldogabb helyen. Mintha eljutottam volna valami új és ismeretlen világba. Ez akkor nyer ténylegesen bizonyságot, amikor a kávéba a tejet a csészétől 3-4 centire próbálom önteni, és csak akkor látom, hogy ez így nem jó, amikor a pulton már szép nagy fehér tócsa terpeszkedik. WTF? Mi van velem? Körülöttem hárman nézték ezt végig, és iszonyat nevetésben törnek ki. Aztán velük nevetek én is, és nem érdekel. Igen, szétszórt vagyok, mégis boldog. Az okát pedig még mindig nem tudom, továbbra is a tavaszt hibáztatom. Aztán péntek délután mikor sütettem magam az épület előtt egy kis szünetet tartva a munkában, elém száll egy feketerigó. Csak nézzük egymást, énekel egy kicsit, felszáll az egyik közeli fára, és folytatja tavaszköszöntő dalát. Kis idő múlva elrepül, talán a párja várja a közelben... Meghat, és újra béna vigyorral ülök vissza dolgozni. Igaz az aznap este nem úgy sikerül, mint ahogy szerettem volna, de igyekszem ám elfelejteni.

A hétvége további részében folytatódott a zsongás, asszem egy méhecske költözött a fejembe... a züm-züm-zümborám lett. Ő lehet az oka mindennek. Végül is egy Bogárkának jár egy bogár, így megtartom. A nevén még gondolkodom, ötleteket - ha vannak - várok szeretettel.

U.i.: Speed legutóbbi kommentje a sorozatokról beindította a gondolataimat, rövidesen jön erről is egy kisebb eszmecsere.

Boldog-boldog tavaszi napokat kívánok mindenkinek!!!

1 komment

Címkék: munka philosophie

A bejegyzés trackback címe:

https://ladybug.blog.hu/api/trackback/id/tr81006310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2009.03.29. 14:52:40

sajnos ugy nez ki nem elegge inditottam be a gondolataidat =P
süti beállítások módosítása